Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 1 maj 2021

Nytt långtidsprojekt

 Jag och hundarna håller på att bo in oss i nya soffan. Måtten är en aning annorlunda och armstöden är inte lika höga som på min gamla soffa  så det är lite ovant.


Så här har jag aldrig sett Solstrålen sova i den gamla soffan.


Kaxmörten är nöjd så länge han kan rulla in sig i filtar.


Själv blev jag idag helt plötsligt sugen på att gräva fram restgarner och testa att sticka dominorutor.


Tanken är att det ska kunna bli en filt med enbart mitt lager av restgarner. Skulle tro att Kaxmörten gärna skulle lägga beslag på den i sådant fall...!


Jag tänker inte bry mig om färger och utseende, utan är bara intresserad av att använda upp mitt lager av garner... och ha så lite trådar som möjligt att fästa efteråt.


Det bästa med detta typ av mönster är att man stickar ihop rutorna allteftersom och då slipper man att sy/virka ihop dem efteråt vilket gör skaparprocessen mycket lättare. Om du undrar hur man gör rutorna så finns det många beskrivningar på stickade dominorutor att ta del av på nätet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!