Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 6 maj 2021

En ny rutin för oss

 Idag har vi haft snöblandat regn och några plusgrader...inte direkt vårväder. 
Men jag lät inte det trista vädret stoppa mig utan jag och hundarna gick en långpromenad ändå vilket jag är väldigt stolt över. Rustad med fodrad regnjacka, mössa, halsduk och vantar (och jacka på Kaxmörten) var det inte så illa, förutom sista biten hemåt när regnet, snön och blåsten piskade i våra ansikten😣. Kaxmörten såg inte så jätteroad ut då kan jag ju säga😉.
Det känns som om jag verkligen börjar få in rutinen och viljan att få till våra långpromenader, vilka just nu ligger på drygt 4 km/5000 steg/en timme. Vi går alltid de längsta promenaderna direkt på förmiddagen efter vi har vaknat, för sedan blir jag mer och mer trött ju längre dagen går (eftersom jag kämpar med sömnen). När jag sätter mig och handarbetar på eftermiddagen är det jätteskönt att veta att jag redan har klarat av dagens motion. 
Dock skulle jag inte klara av att gå själv utan hundarna (känner mig alldeles för otrygg då), så vi varvar promenaderna med vilodagar för mig och hundarna på grund av deras ålder. Och så masserar jag hundarna för att hjälpa deras återhämtning lite extra. Tyson ÄLSKADE att bli masserad och det gör Kaxmörten också. Solstrålen är inte lika road av det men nu när han har haft problem med ryggen så har han börjat vänja sig med viss massage och jag tror att han till och med tycker det är ganska skönt ibland...💝

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!