Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 9 maj 2021

Skön lördag

 

Vi startade våran lördag med en långpromenad i skogen längsmed elljusspåret. Så mysigt att gå den snirkliga vägen i granskogen och längsefter åkrar och myrar. Hundarna lyckades plocka upp några fästingar längsefter vägen (trots att de knappt lämnar stigen😳) men som tur är så syns de små krypen väldigt väl på deras vita ben och nosar så jag brukar kunna plocka bort de flesta innan vi får med oss dem hem😩.

Sedan blev det en avkopplande eftermiddag och kväll...


...då jag tittade på ishockey och Morden i Midsomer och hundarna vilade och tuggade på tuggben.


Självklart handarbetade jag också och idag broderade jag på denna bonad med månadsmotiv. Jag älskar att se de små söta motiven växa fram, som rådjuret i den första rutan januari, och paraplyet i april månad och jordgubbarna i juni månadsruta. Idag broderade jag med en färg i taget, dvs jag tar en brun nyans och så broderar jag allting som har den färgen. Då kan jag lägga den färgen åt sidan sedan vilket är ganska skönt. Dock blev det mest olika bruna nyanser idag vilket kanske inte är det mest inspirerande. Men det blev lite lila och blått också; lite roligt måste man ju ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!