Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 25 maj 2021

Första dosen✅

Jag kände mig trött när jag vaknade - vilket kan bero på att jag just nu har fått (en mycket oregelbunden) mens - men med en ishockey-podd i öronen lyckades jag och hundarna ändå ta oss iväg på en långpromenad i skogen. Det hjälper mig verkligen att gå och lyssna på något intressant; då tänker jag inte på hur långt jag promenerar eller hur trött jag känner mig. Hade tänkt att gå en långpromenad i morgon också, men nu såg jag att det ska regna hela dagen så jag kanske får ändra de planerna...

Sedan hämtade mamma upp mig för att köra mig till coronavaccination nr 1. Jag fick Moderna och när jag väntade mina 15 minuter efteråt så läste jag på om just den varianten och det kändes ändå tryggt eftersom den verkar ha gett minst biverkningar etc. Jag hade hoppats på Pfizer egentligen men Moderna är ju samma typ av vaccin så det blir nog bra.
Jag har mått bra efteråt förutom armen som är lite stel men det är ju inget problem.

Väl hemma igen tittade jag på ishockey och hundarna slappade med mig i soffan.


Jag hade lite svårt att komma till ro med ett handarbete och testade några stycken broderier men inget lockade mig.  Till slut tog jag fram detta lilla julbroderi och då kom äntligen lusten tillbaka så det blev kvällens projekt. 


Broderade på mitten/nedre delen i flera timmar samtidigt som jag njöt av att se Sveriges landslag äntligen spela bra i ishockey-VM och äntligen vinna en match i turneringen. Capitals åkte ut ur Stanley Cup tyvärr...😢

1 kommentar:

  1. Glad you are vaccinated and "safe" with no really bad side effects. Is your arm better now? The Christmas piece is cute and happy to see that you got in a few stitches on it.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!