Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 15 maj 2021

Inomhusaktiviteter

Idag var det kallt och regnigt igen så vi höll oss inne större delen av dagen.

Det blev mys i soffan med båda hundarna nära.


Kaxmörten tog chansen att stjäla min plats i soffan när han kunde.


Och bekvämt såg det ut att vara.


För att aktivera hundarna blev det lite aktiveringsleksaker, kast med liten boll och tuggbensutdelning.


Själv tittade jag på ishockey och Morden i Midsomer och broderade. Jag är nu klar med februari månad på min årstavla. Jag hade stora problem med de små kaninerna eftersom de enligt mönstret ska vara broderade i krämvitt men då syntes de inte alls. Så jag bestämde mig för att sy efterstygn runt dem men då såg de först ut som en hund/kanin-korsning. Nu hoppas jag att de ser en aning mer 'kaniniga' ut...kanske...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!