Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 14 maj 2021

Årets första sommardag


Idag var det riktigt varmt, typ 24 grader.


Jag och hundarna gick en långpromenad vilket också blev en väldigt långsam långpromenad. Jag ville ju inte riskera hundarnas hälsa så de fick stanna och nosa så fort de ville så att de inte skulle bli för trötta.


Det blev även ett antal drickpauser.


Självfallet stannade vi till vid mitt favoritställe och njöt av lite porlande vatten.


Jag slog mig ned på en sten vid vattnet för att kunna njuta lite extra, men det var en aning svårt eftersom en viss Solstråle hade svårt att koppla av...


Senare på eftermiddagen sådde jag resten av mina frön och plockade fram lite mattor till balkongen så att hundarna kunde ha något skönt under tassarna.


Det är så fint att se Kaxmörten återigen njuta av att sitta och spana på balkongen...fast det hugger samtidigt till i hjärtat av sorg och saknad. Tyson borde ligga där bredvid honom, såsom han gjorde såå många gånger förr om åren...


Älskade lilla Kaxmörten💝. Hoppas du får njuta av balkongen många somrar till🙏💓.


Jag har också hunnit med att brodera några korsstygn, framför allt den här fyren som representerar juli månad.


Det här broderiet kommer verkligen att bli så fint!


Jag älskar dessutom att augusti månad innehåller en båt och flera sjömotiv vilket verkligen representerar svensk sommar för mig⛵.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!