Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 12 april 2017

Påskförberedelser

Idag har jag fortsatt att förbereda inför Långfredagen.

På morgonen var vi till hundgården en sväng. En hundkompis löper just nu och varken Kaxmörten och Solstrålen kan tänka på något annat än hundtjejer. På morgonen är det världens gnisselkonsert av upphetsning innan vi har tagit oss ut genom dörren...! Väl i hundgården satt Alfahanen och spanade efter traktorer och fyrbenta fruntimmer...


...medan Kaxmörten bröstade upp sig och spankulerade omkring och sprätte och spanade efter snygga tjejer.


Solstrålen var som vanligt mest intresserad av godiset som jag hade i fickan...


På eftermiddagen städade jag och dammade och dekorerade inför påsk med några nya virkade dukar som den här stjärnduken (mönstret finns på Järbo Garns hemsida)...


...och den här löparen som jag är supernöjd med!


Dessutom har jag bakat hundkex till de fyrbenta - även hundarna måste ju få lite extra gott till påsk - och gjort pajdeg och lite annat smått och gott. Imorgon är det dags att förbereda maten och handla de sista färskvarorna.
 
Del av mig har varit riktigt sugen att bara sitta och virka på mitt favoritprojekt just nu...

 
 ...Spring Lane CAL, som ska bli en filt, men jag ser också fram emot att ha lite påskfirande med familjen så jag får härda ut och virka desto mer under påskhelgen istället. Jag har i alla fall tagit mig tid att virka NÅGRA minuter i kväll:)

Annie





1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!