Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 8 april 2017

Ishockeylördag

Idag har vi tagit det lugnt.
Mitt på dagen var vi till hundgården en timma, och sedan installerade jag mig i soffan med lite virkning och började mitt ishockeymarathon.

Först var det Brynäs fjärde match i semifinalspelet...och jag hade inte så stora förväntningar men faktum är att Brynäs överraskade och vann dagens match. Kul! Då är matchserien utjämnad till 2-2 och det är nu en serie på 'bäst-av-tre'. Kanske att de lyckas ta sig till final ändå...?

Sedan var det dags för NHL-studion där de grottar ner sig i allt som har med NHL att göra och visar NHL-matcher live. Jag har precis tittat på en ljummen match (båda lagen hade redan gått vidare till Stanley Cup-slutspelet) mellan New York Rangers och Ottawa Senators, och nu är det dags för dagens höjdpunkt: Washington Capitals mot Boston Bruins!

På onsdag drar Stanley Cup slutspelet igång och jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning. Jag känner mig så nervös över hur det ska gå för mitt älsklingslag Capitals med Nicklas Bäckström; jag vill ju att de ska vinna hela Stanley Cup för första gången!

Men nu drar matchen igång och jag har inte tid att skriva mera. Utan tvekan kommer jag att återkomma till detta SUPERVIKTIGA ämne (håller ni inte med?!) framöver...

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!