Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 15 april 2017

Ishockey dygnet runt!

Jag är väldigt nöjd just nu eftersom det är JÄTTEMYCKET ishockey på tv just nu, och det är ju som ni vet en av mina favoritsporter!

Först och främst har NHL-slutspelet dragit igång! Tack och lov har Washington vunnit sin första match i alla fall, men det är ju även 7 andra spännande matchserier som pågår och alla är ju spännande att följa eftersom det är en sååå intensiv ishockey där alla ger precis ALLT för att vinna matcherna.
Sedan har ju mitt svenska favoritlag Brynäs gått till final i Svenska Hockeyligan (!!!) och de börjar spela sin matchserie på bäst av 7 imorgon.
Dessutom spelar det svenska juniorherrlandslaget (upp till 18 år) VM, och deras matcher visas. Och slutligen är det snart dags för det 'vuxna' landslaget Tre Kronor att spela VM och de spelar förberedande landskamper inför VM just nu.

Det är liksom ishockey överallt på tvn och jag vill ju hinna se allt - vilket är stört omöjligt har jag insett. Men jag gör mitt bästa:) Jag älskar ju de här sportperioderna när jag kan grotta ner mig i sport dygnet runt!

Jag kan också konstatera att det även blir mycket virkat eftersom jag virkar hela tiden när jag tittar på matcherna.

Favoritprojektet just nu är denna filt 'Spring Lane CAL' av DROPS Design

Och det där med sovmorgon har jag inte tid med tyvärr...:)

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!