Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 13 april 2017

Kitchen duty...

Idag har jag mest stått i köket och lagat mat och Solstrålen har mest stått i köket och tittat och sniffat. Nu är i alla fall det mesta färdiglagat; 'bara' lite sallad att fixa, ägg att koka och våfflor att grädda imorgon innan gästerna dyker upp vid 13-tiden.
Om jag hade tänkt ekonomiskt så skulle jag aldrig ha bjudit familjen på påskbuffé...det kostar alltid mycket mer än man tror när man ska bjuda på mat. Dock har jag den här gången bara lagat mat som jag själv gillar, vilket innebär att jag i alla fall kommer att ha goda rester hela påsken:)

Nu ska jag virka en liten stund innan det är dags att gå ut med hundarna och sedan krypa i sängen...Jag kommer nog inte att sova superbra i natt, men det känns skönt att jag inte har några planer resten av påsken så då kan jag ta långa sovmorgonar:)

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!