Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 2 april 2017

Helgens virkning

De senaste dagarna har jag virkat grytunderlägg, eller rättare sagt jag har virkat överdrag till IKEAs billiga underlägg av kork.

Jag brukade inte använda grytunderlägg utan sätta plåtar etc på grytlappar. Men i vintras virkade jag ett par överdrag till mina gamla korkunderlägg som jag hade liggande...

 
...och jag placerade dem lättillgängligt i köket, och plötsligt blev det mycket roligare att använda dem. Nu använder jag dem nästan jämnt när jag bakar, men det började kännas HELT fel att ha julfärgade underlägg. Eftersom man lätt kan ta av och tvätta överdragen så kan man också byta ut dem, så den senaste tiden har jag virkat nya överdrag.
 
Idag virkade jag klart det tredje och sista överdraget, och här är mina 'nya' underlägg:
 
 
Visst ser de härliga ut! De kommer att bli väl använda framöver:)
 
Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!