Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 27 april 2017

Många hundar framöver...och härlig virkning!

Jag älskar den nya rutan till Spring Lane Cal som jag har virkat i kväll...


Roligt mönster och härliga färger:) Jag kan med lätthet se framför mig en filt med enbart sådana här stora rutor:)

Det blir nog en 7:e och avgörande match i finalen mellan Brynäs och HV71. Brynäs är under med 0-4 inför den tredje perioden och de känns ganska uppgivna. Jag är inte förvånad; det kändes som om de redan hade räknat in en vinst och titeln Svenska mästare och det brukar vara ett recept för misslyckande...

I kväll fick jag hit syrrans två hundar. De ska renovera badrum mm hemma hos dem och då kan inte hundarna vara hemma. Det innebär för mig att jag kommer att ha fem hundar I EN MÅNAD f.o.m, andra maj!!! I början kommer det bli sanslöst många promenader eftersom jag inte kan gå med alla fem på en gång; i alla fall inte i början innan de återigen vänjer sig att gå fint tillsammans. Det är ju inte direkt första gången de är här med oss, men det brukar alltid bli en invänjningsperiod innan alla lugnar ner sig och vet vad som gäller.

Det kommer att bli kämpigt, och jag vet inte om jag kommer att orka/ha tid att blogga varje dag i maj. Det finns risk för att hundarna kommer att köra slut på mig. Samtidigt är jag inte direkt avundsjuk på syrrans familj som kommer vara utan dusch och toalett i minst en månad...!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!