Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

onsdag 19 april 2017

Idag...

... har jag känt mig trött och lite hängig och därför har jag också haft dåligt tålamod med hundarna vilket alltid ger mig dåligt samvete. De gör ju mitt liv värt att leva. Tack och lov är de snälla och förlåter mig snabbt, speciellt när jag har varit och handlat nya tuggisar:)

Jag hade bokat tvättstugan imorgon, men det finns ingen ork för det just nu känner jag. Jag behöver få koppla av och vila imorgon, och har jag en gnutta energi över skulle jag behöva lägga den på disken i köket... Tvätten klarar sig tills efter helgen tack och lov.

Nu ska jag äta lite, virka och titta på tv nå'n timma innan det är dags för hundpromenad och sängen. Ska bli skönt att få gå och lägga sig...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!