Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 23 april 2017

Byteshandel

De senaste månaderna har jag börjat känna att det inte skulle vara så dumt att ha en speciell anteckningsbok där jag kan skriva ner tankar, funderingar och planer på vissa av mina virkprojekt. Och eftersom jag har en underbar syster som är duktig på att skapa speciella föremål så nämnde jag det för henne idag...

Hon frågade mig lite vad jag hade tänkt mig för typ av bok, och ett antal timmar senare dök hon upp med en jättefin One-of-a-Kind handgjord anteckningsbok som blir perfekt för det jag tänker mig.


Hon är så himla duktig! Och världens bästa syster!

Eftersom jag inte har råd att betala henne, så har jag lovat att virka en löpare till deras hall. När hon kom förbi och lämnade över boken så passade vi på att titta på garner och mönster som hon kunde tänka sig. Vi bestämde att jag skulle använda ett mönster från bloggen Virklust, och så här ser början ut...

Den dåliga bilden gör inte färgerna rättvisa:=(

...på hennes löpare.
Jag tror att den kan bli fin - även om jag måste frivirka lite grann vilket inte är min starka sida - men jag kommer att behöva lite fler timmar än vad det tog henne att göra min fina nya virkbok!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!