Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 11 april 2017

Fullt upp...

...från morgon till kväll har det varit här idag.
Vi var till hundgården en timme på förmiddagen och grabbarna fick leka med några settrar så det var full fart i hundgården. Sedan kunde jag lämna dem hemma medan jag cyklade iväg för att handla påskservetter och lite annat smått och gott som jag behöver till påskfirandet.

När jag kom hem igen så var det dags för en längre promenad med Solstrålen och Kaxmörten innan jag tog Alfahanen med mig och gick ut en sväng med min kompis hund.

När jag kom hem var klockan 5 på eftermiddagen och jag var helt slut. Eftersom jag hade mera saker jag ville göra innan dagen var slut så halvlåg jag tillsammans med hundarna på soffan och sov en stund för att bli piggare och bli av med benvärken som hade gjort sig påmind under eftermiddagen.

Några timmar senare kände jag mig mer utvilad och pigg så då bakade jag syrrans favoritkakor:


....Non-stop kakor och diskade.
Sedan lyssnade jag på en podcast där Nicklas Bäckström blir intervjuad om sitt liv som ishockeyspelare i NHL, samtidigt som jag tog fram lite påskdekorationer och plockade undan handarbeten mm på borden i vardagsrummet.

Nu är det dags att ta ut hundarna och gå och lägga mig. Imorgon blir ännu en fullpackad dag.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!