Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 29 april 2017

Slappardag

Trött Kaxmört!

Idag har jag inget direkt att skriva om...jag har bara tagit det lugnt och tittat på ishockey och virkat. Dock har jag känt mig lite trött och slö så jag har inte haft någon superinspiration eller superspeed med virkningen. Hundarna har också tagit lugnt och tuggar på lite tuggben.

...zzzzzzzz...
 
Tyvärr så förlorade Brynäs i den sista matchen så det blev HV71 som blev Svenska mästare i ishockey. Hade så klart varit roligt om Brynäs vann, men jag blev inte så jättebesviken. Mycket värre kommer det att kännas om Washington förlorar sin match i natt...!


Kaxmörten drog ner en filt på golvet och på en gång var Solstrålen där och
 lade sig för att mysa...

Annie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!