Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 10 april 2017

På långfredagen...

...har jag bjudit in närmsta familjen på lite påskbuffé. Jag har aldrig gjort det förut, men efter att ha tagit mig igenom all stress och oro det senaste året så ser jag nu verkligen fram emot påsken, våren och sommaren, så jag kände för att fira det med min familj.

Idag hade jag bokat tvättstugan och tur var väl det eftersom Solstrålen hade en liten olycka inne igår... Min plan var också att börja förbereda mat och fika idag, men eftersom jag har mensen just nu också så kände jag mig alltför sliten i kroppen för att ställa mig i köket nu på kvällen. Jag vill inte köra slut på mig inför fredagen, så jag bestämde mig istället för att vila ikväll och börja mat- och bakförberedelserna imorgon. Tack och lov har jag inte tänkt mig någon avancerad buffé så det ska nog ordna sig:)

Nu ska jag virka och titta på den tredje perioden mellan Frölunda och Brynäs.

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!