Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 4 april 2017

Kort uppdatering


Idag har jag tvättat och städat och klippt hundarnas klor. Jag kände mig faktiskt någorlunda pigg så jag satte igång med allt lite tidigare än vanligt, vilket innebar att jag faktiskt var klar redan kl 19! Dock har jag fortfarande en säng att bädda och lite nytvättade kläder att lägga undan så jag måste se till att få det gjort innan jag går och lägger mig.

Som ni ser så hade hundarna det mysigt som vanligt medan jag stressade runt.


Sedan måste jag bara visa ett kort jag tog igår:


De gånger jag lämnar hundarna hemma själva en stund så vill jag alltid att Solstrålen ska slå sig till ro redan INNAN jag går; då är han lugn när jag stänger dörren istället för att han går runt och är orolig för att jag ska 'försvinna' och står vid dörren och gnäller. Det här knepet fungerar nästan alltid. Det händer ibland att han har rivit fram grejor mm medan jag är borta, men för det mesta är han lugn.
Ofta vill Solstrålen då ligga bredvid Alfahanen; kan tänka mig att han känner sig trygg med sin storebror precis som jag gör. Dock händer det inte så ofta att han lägger sig SÅ HÄR nära Alfahanen innan jag ska gå:) Det var så otroligt gulligt! Speciellt eftersom jag vet att Alfahanen inte är så väldigt förtjust i att ha någon så här nära en längre tid...:) Kan tänka mig att det inte dröjde länge förrän han flyttade sig...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!