Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 11 maj 2016

Svenskt hjärta

Med tanke på alla sportevenemang som kommer i sommar då vi ska heja på Sverige, så har jag känt mig inspirerad att virka med svenska flaggans färger just nu. Jag håller på att virka en blågul dekoration till mitt balkongräcke, och så har jag virkat ett blågult hjärta...


...som jag har hängt på min sommarhundväska (innehållande bajspåsar, leksaker, vatten, godis mm) som jag alltid har med mig på hundpromenader under sommarhalvåret.

Idag har jag haft sorg... Washington åkte ut i natt i Stanley Cup-slutspelet. Och de åkte ut mot det lag som jag verkligen INTE gillar...Pittsburg Penguins. Känns riktigt bittert, men det var ju liksom tyvärr väntat som match-serien blev...
Extra trist är det ju också eftersom Washington lyckades komma tillbaka i matchen efter att ha legat under med 0-3, och lyckades till och med få till en förlängning (och det efter jag hade gett upp hoppet...). Jag hoppades att de för en gång skull skulle ha lite tur i förlängningen och kunna få in det avgörande målet men så blev det alltså inte. Hoppas något av de andra lagen som är kvar kan slå Pittsburg för jag vill VERKLIGEN inte att de vinner Stanley Cup!

Annie

2 kommentarer:

  1. Hjärtat blev jättefint!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur?! Jag är riktigt nöjd med det och tycker det känns lagom 'svenskt':)

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!