Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 19 maj 2016

Utehundar

Idag på förmiddagen träffade hundarna två tikar i hundgården som precis hade löpt, vilket innebar att de konstant sprang efter tikarna och uppvaktade dem... Alla mina tre gossar var rejält trötta efteråt, och på hemvägen bestämde sig Alfahanen för att han behövde en vilopaus och lade sig ner där det var svalt och skönt...
Det är nästan att man vill lägga sig ner där själv...det såg riktig mysigt ut:)

Lite senare gick jag och Solstrålen en egen promenad och då stannade vi till vid hundgården så att han fick sträcka på benen, samtidigt som vi lekte/tränade lite grann tillsammans.


Tog en bild som blev såå himla fin på honom! Det syns verkligen hur kul han tycker det är att vara i hundgården och busa:) Mattes lilla sötnos!!! Man smälter verkligen inombords varje gång de kommer springande till en så här:))

Annie

2 kommentarer:

  1. Jättefina bilder!! Allihop! Och det låter som om ni fick en bra dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja...bortsett från det stora ångestladdade dramat jag berättade om på din blogg...

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!