Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 1 maj 2016

Sportig sommar!

Den senaste veckan har varit lite kämpig med mycket benvärk och sedan rejäl mensvärk nu över helgen. Jag har känt mig trött och seg, och det supertrista vädret under veckan har inte hjälpt heller. Därför har jag de senaste dagarna känt mig lite neråt och smådeppig. Det är extra svårt att hålla (den under ytan ständigt närvarande) depressionen ifrån sig när man inte mår bra i kroppen under en längre period... Jag vet ju att det är så och försöker att slå de deppiga tankarna ifrån mig och istället fokusera på sport på tvn och något trevlig handarbete men det är inte alltid så lätt.

Något jag också försöker fokusera på är att nu i maj månad börjar den stora sport-sommaren som jag verkligen ser fram emot! Jag brukar inte direkt se fram emot sommaren, framför allt eftersom jag aldrig har råd att göra något speciellt nuförtiden utan jag och hundarna brukar vara bland de som är kvar hemma medan andra åker iväg med sina familjer på sina semestrar...

Men den här sommaren ser jag verkligen fram emot och det enbart eftersom det kommer att vara såå många roliga sportevenemang som kommer att hålla mig sysselsatt framför tvn hela sommaren! Nu i maj har vi ishockey-VM som börjar om mindre än en vecka. I juni har vi fotbolls-EM. Sedan kommer tyvärr en liten tråkig juli månad, men i augusti har vi sommar-OS i Brasilien, och sedan i september är det World Cup i ishockey! Inte dåligt alls för en normalt sett lång och tråkig sommarperiod då jag vanligtvis bara går och väntar på svalare dagar, julbloggande, ishockey-säsongen och vinterstudion...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!