Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 28 maj 2016

Mera ishockeyfunderingar...och en sötnos:)

Den här våren har jag konstaterat att när det gäller ishockeyn så har jag INTE haft något flyt ALLS med de lag som jag har hejat på...!

I ishockey-VM så åkte Sverige ut tidigt i kvartsfinalen. Då hejade jag på Ryssland istället (som ju hade flera av mina favoritspelare från Washington Capitals) men de åkte ut i semifinalen mot Finland. Då var jag ju förstås tvungen att heja på vårat grannland Finland i finalen, men de förlorade - förstås - mot Kanada.

I Stanley Cup har det varit precis likadant...!
Det började med mina stora favoriter Washington Capitals som åkte ut i andra rundan mot Pittsburgh - som jag INTE gillar!. Då hejade jag på Tampa Bay Lightning i nästa runda, vilket också var konferensfinalen, när de skulle möta Pittsburgh. Tampa har några av de allra bästa svenska backarna Anton Strålman och Victor Hedman som jag unnade lycka, men tyvärr så förlorade det laget också mot Pittsburgh i den sjunde och avgörande matchen...SUCK! Så nu är Pittsburg i Stanley Cup finalen...

I den andra konferensen hejade jag på St Louis Blues (med några svenska spelare) som spelade mot San José Sharks i konferensfinalen. Men, som ni säkert har gissat, så förlorade St Louis så nu är San José Sharks i Stanley Cup-finalen mot Pittsburgh.

Jag borde ju heja på Pittsburgh nu för då innebär det att San José Sharks vinner som är mina egentliga favoriter, men vi får väl hoppas att min tur vänder nu och att jag äntligen får se ett lag som jag hejar på VINNA!
Förutom att jag inte gillar Pittsburgh, så finns det några extra saker som gör att jag hejar mer på San José Sharks. Dels har de aldrig gått så här långt förut (medan Pittsburgh bland annat vann Stanley Cup 2009), och dels har de ett par världsspelare som har spelat i laget i 18 (!!!!) säsonger och de förtjänar VERKLIGEN att äntligen få vinna Stanley Cup!!

Om ni som avskyr sport har lyckats hålla er vakna hittills så belönar jag er med ett gulligt kort på Solstrålen när han ligger och sover:) Han kan verkligen det där med att bre ut sig:)))


Annie

1 kommentar:

  1. Jag avskyr inte sport, men är väkdigt ointresserad! :)

    Mycket söt bild!!!!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!