Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 2 maj 2016

Jag har datorstrul......ikväll, så jag tänkte att då får jag testa att blogga via mobilen😊. Jag har aldrig gjort det förut så om något ser konstigt ut så ber jag om ursäkt!
Jag känner mig fortfarande lite deppig så det blir inte mycket gjort hemma just nu... Istället sitter jag & virkar som en galning framför tvn medan jag försöker att inte lyssna på mina inre dystra tankar...
Det här t ex...


...ska bli en härlig sommargrytlapp till mitt lilla kök.

Alfahanen är fortfarande stel så han tar det lite extra lugnt just nu. Jag har tagit honom på egna promenader så att han kan gå i sin egen takt.

Nu är det bara att hålla tummarna för att jag får ordning på datorn...

Annie

1 kommentar:

  1. Trist med datorstrul. Blogga från mobilen har jag aldrig gjort heller. Eller så kan jag ju inte skriva för nu HAR du ju gjort det. Kram och hoppas du ska må bättre snart. Och datorn med.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!