Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

måndag 2 maj 2016

Jag har datorstrul...



...ikväll, så jag tänkte att då får jag testa att blogga via mobilen😊. Jag har aldrig gjort det förut så om något ser konstigt ut så ber jag om ursäkt!
Jag känner mig fortfarande lite deppig så det blir inte mycket gjort hemma just nu... Istället sitter jag & virkar som en galning framför tvn medan jag försöker att inte lyssna på mina inre dystra tankar...
Det här t ex...


...ska bli en härlig sommargrytlapp till mitt lilla kök.

Alfahanen är fortfarande stel så han tar det lite extra lugnt just nu. Jag har tagit honom på egna promenader så att han kan gå i sin egen takt.

Nu är det bara att hålla tummarna för att jag får ordning på datorn...

Annie

1 kommentar:

  1. Trist med datorstrul. Blogga från mobilen har jag aldrig gjort heller. Eller så kan jag ju inte skriva för nu HAR du ju gjort det. Kram och hoppas du ska må bättre snart. Och datorn med.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!