Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 27 december 2015

Vad jag broderar på just nu..:)

Vad otroligt skönt det är att bara hänga i sängen och soffan och bara göra de saker som jag känner för! Just nu är det tv-tittande, bloggande/läsa bloggar och broderande:)

Jag har två broderiprojekt på gång just nu. Den första började jag med innan julen...

 
 ...och det är den här Gingerbread House (pepparkakshus) Sampler. Den är broderad på guldglittrande väv och det är riktigt roligt att hålla på med den:)

Sedan har jag ett par projekt som jag har längtat efter att börja med, och en av dem är denna design:


Visst är den fin:)) Så fort jag såg den i korsstygnstidningen så visste jag att jag ville sy den själv! Jag älskar julkänslan och de härliga färgerna! Så jag beställde en blå väv - kanske inte exakt samma färg men jag är nöjd! - och igår så spenderade jag några timmar med att sy stödlinjer och på kvällen kunde jag äntligen börja!
Det är en sådan underbar känsla att börja ett nytt korsstygnsprojekt; man ser det färdiga projektet framför sig på den tomma väven, och man har fortfarande ingen aning om vilka problem man kommer att få under projektets gång, och hur lång tid det kommer att ta och man är fortfarande full av inspiration:)


Jag fick verkligen slita mig ifrån det på kvällen - det var så roligt att brodera det och färgerna är så härliga! Det är verkligen svårt att välja vilket av dessa projekt jag ska sy på...och jag har ännu ett juligt projekt som jag längtar efter att påbörja:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!