Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

torsdag 17 december 2015

Idag har jag haft fullt upp vilket har varit bra för då har jag inte haft någon tid att kollapsa i soffan och känna efter hur trött jag är och hur lite jag har sovit i natt...

Dagen började med en tur ner till tvättstugan för att ta fram min tvätt som spinnaren hade tagit till gisslan igår kväll + att slänga in mina blöta sängkläder i torktumlaren. Sedan var det en kort promenad med alla hundarna, en längre promenad med Solstrålen och Kaxmörten, en promenad till min kompis för att gå en sväng med hennes hund och sedan en kort promenad med Solstrålen och Alfahanen.
Sedan kom en kompis och hämtade mig vid halv tolv för att vi skulle gå på julbord tillsammans (hennes julklapp till mig), och det var jättetrevligt:) Vi åt och pratade och tog det lugnt i drygt två timmar och sedan åkte vi till ett köpcentrum där vi gick runt i lite affärer. Vid kl. 17 var jag hemma igen och gick ut en promenad med hundarna.
Sedan pysslade jag med julklappar och slog in en del saker och så kokade jag knäck, och gjorde min favorittryffel samt efterrätt till lilla julaftonen på söndag med pappa:)

Nu ska jag bara gå ut med hundarna och bädda min säng så kan jag äntligen få sova igen...tack och lov!

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!