Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 1 december 2015

Kämpigt att lämna soffan...

...är det just nu. Jag känner mig helt slut efter de senaste veckornas intensiva förberedelser inför Adventsfikat i söndags. Jag har till och med svårt att njuta av att vi är inne i min favoritmånad December, utan jag vill bara sitta på soffan och titta på sport och handarbeta... Förhoppningsvis kan lite vila göra susen så att jag kan börja njuta igen av julmånaden. Disken är fortfarande kvar sedan Adventsfikat eftersom jag inte orka stå i köket just nu, men kanske kan jag börja ta itu med den imorgon. Jag funderar nämligen på om jag ska baka mina supergoda lussebullar imorgon, och då måste jag röja upp i köket.
Vi får se om jag får en god natts sömn och hur jag känner mig imorgon...

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!