Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 29 december 2015

Inget att skriva om...

Idag är en sådan där dag när jag inte vet vad jag ska skriva om här på bloggen... Ingenting särskilt har hänt och jag har bara tagit det riktigt lugn framför tvn med ett par broderier. Ute har det varit kallt - 8 minusgrader - men ingen snö i sikte...Just nu känns det som om hela Sverige har fått snö förutom vi...:( Jag sover riktigt länge på dagarna och jag känner av förkylningssymptom som jag gör mitt bästa att bli av med. Jag borde fixa några saker till Nyår, men eftersom jag känner mig seg och dessutom inte gillar nyår så har jag skjutit på det...Men imorgon måste jag nog ta mig i kragen och försöka skrapa ihop lite energi... En hallonparfait väntar på att bli gjord till nyårsaftonen.

Annie

1 kommentar:

  1. Hej! Visst kan man känna så ibland! Allt man har kring sig har man nyss tagit i!
    Nu har vi snart ett nytt år! Krama de fyrbenta!
    pappa

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!