Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 4 december 2015

Julbroderi men inte mycket till julkänsla...:(

Även om jag inte har visat något handarbete här på sista tiden så handarbetar jag nästan varje dag. Mycket är julklappar så jag kan inte visa det här just nu, men igår broderade jag några timmar på en egen jultavla som jag verkligen gillar:


Gingerbread House Sampler broderad på glitterväv. Jag hinner nog inte få den klar innan jul, men det är himla roligt att brodera på den:)

Annars mår jag sådär just nu:) Jag har längtat efter december månad och julen hela hösten och nu när den är här så har jag nästan ingen julkänsla alls... Det hjälper ju förstås inte att regnet har öst ner ute och man blir deprimerad bara man sticker näsan utanför dörren. Men förhoppningsvis kan ett julklappsspel hos mamma imorgon, lite mer vila, ett julgransinköp nästa vecka mm göra så att jag får tillbaka julkänslan. SNÖ är väl för mycket att hoppas på antar jag...Då skulle ju julkänslan infinna sig direkt!

Annie

2 kommentarer:

  1. Jag har också lite svårt att hitta julkänslan just nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att höra att man inte är ensam om att sakna julkänslan - även fast vi älskar julen...

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!