Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 8 december 2015

Årets julgran har flyttat in;)

Idag har det känts lite bättre inombords och jag har inte känt mig lika tung i sinnet:) Verkligen skönt, och genast känner jag hur julkänslorna växer inombords. Att jag har varit och handlat en riktig julgran gör ju också sitt till:)


Jag går och kollar hela tiden om den har börjat dricka vatten. Om den inte dricker vatten så måste jag och syrran - det gör jag inte själv - såga en ny snittyta på stammen imorgon. Det är också därför jag inte har tagit bort nätet på granen. Men det doftar redan underbart av färsk gran här i Våran Lilla Vrå!

Som vanligt har jag lagt min underbara farmors julgransmatta under granen.


Det känns bra att ha med henne på ett hörn när jag firar jul, och för mig är det alltid de ärvda juldekorationerna som har störst värde och som är de mest speciella att ta fram varje december:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!