Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

lördag 26 december 2015

Annandag Jul

Nu kan ni kika in på min julblogg ( klicka HÄR ) om ni vill se lite bilder från våran julafton:)

Idag blev det en riiiiiiktigt lång sovmorgon vilket innebar att klockan var 12.30 innan jag klev ur sängen!! Det är verkligen sent även för en sån som mig som har ett stort sömnbehov. Det känns som om kroppen äntligen börjar koppla av igen efter all julhets, och hjärnan börjar vakna till liv också:) Trots det satt jag nästan och somnade här i soffan på kvällskvisten, så klart och tydligt har jag fortfarande mycket vila att ta igen...

Idag blev det även en snabbtur till Panduro med syrran för att kolla in deras rea. Jag fyndade lite småprylar, men de saker jag verkligen vill ha (lite nya saxar bland annat) var INTE på rea så de får jag köpa en annan gång. Sedan har jag suttit och läst ikapp några av mina favoritbloggar och nu ska jag brodera i några timmar innan sängen kallar återigen.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!