Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 25 december 2015

God fortsättning på julen 2015:)

Jag hade tänkt mig att jag idag skulle ha hunnit med att dokumentera våran trevliga julafton igår, men med alldeles för lite sömn under en månads tid och en julafton som varade ända till kl.05 på juldagsmorgonen så vaknade jag mitt på dagen riktigt trött. Och det dröjde förstås inte länge förrän jag och hundarna låg utslagna i soffan och sov gott ytterligare ett par timmar..
.
Sedan tittade jag på en julfilm och började brodera på ett av MINA EGNA julprojekt. Nu är det nämligen dax för mig att brodera lite till mig själv också vilket känns väldigt inspirerande:) Dock kände jag mig i dag inte pigg nog att dra igång något nytt projekt, och inte heller känner jag mig pigg nog för ett längre blogginlägg; hjärnan är fortfarande ganska mosig trots en tupplur på eftermiddagen...

Men det känns jätteskönt att bara kunna vara i min lilla vrå med mina älsklingar och ta det lugnt och sova på soffan om kroppen vill det. Jag har insett mer och mer att det är jätteviktigt för mig att ofta ha den där återhämtningstiden då jag bara kan ta det lugnt, och bara göra det jag verkligen vill och mår bra av! Så det njuter jag av just nu:)

Hoppas ni har haft en bra julafton och också har tid för lite återhämtning under julen:)

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!