Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 22 december 2015

Julstämningen frodas inombords:)

Igår - eller förrgår är det väl nu... - så var det julfirande med min pappa och hans fru och vill du läsa mera om det så kan du klicka HÄR på julbloggen:)
En riktigt härligt julig dag med nära och kära:) Och nu kan jag koppla av ordentligt inför julen eftersom jag har gjort mitt grovarbete för det här året. Så även fast jag har varit runt och jul- och mathandlat med mamma i nästan sex timmar, och julbakat mm i kväll så känner jag mig ganska avspänd och njuter av att det snart är årets mysigaste dagar. Och jag försöker att inte bry mig om att det nästan är sommartemperaturer ute, utan fokuserar på julstämningen inomhus och i mitt hjärta. Det är ju bara att inse att detta inte kommer att bli en vit jul hur gärna jag än skulle vilja det...
Trots att jag inte har någon lust att sova den här tiden så känner jag att det VERKLIGEN är dags att försöka få lite sömn nu så jag säger god natt och hoppas att ni också njuter av den här underbara tiden på året:))

Julkram,

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!