Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 30 november 2015

Vad hände?!

Helt otroligt - TVÅ dagar den här veckan har jag missat att skriva inlägg här på bloggen! Inte går världen under för det, men mina trogna läsare verkar ha varit lite bekymrade..:) Så blir det när man skämmer bort människor med inlägg varje dag, haha!

Hur som helst, allt är bra bortsett från att jag är suuuperslut efter allt städande, och diskande, och bakande, och tvättande, och springande till källarförrådet. Och jag har verkligen lääääängtat efter att få sätta mig ner och titta på mina vintersporter vars tävlingar jag har spelat in hela helgen...och att få ta fram mina broderier igen och bara ta det lugnt på soffan. Jag har försökt göra det lite grann i eftermiddag men jag var så trött att jag höll på att somna istället:)

Om du vill kolla hur Adventsfikat igår var så kan du klicka på DEN HÄR LÄNKEN som går till min julblogg där jag har berättat allt om gårdagen:)

Idag var jag en sväng till Bästa T och tittade på Jurassic World:) Jag hade med mig en hel del kakor som var kvar från gårdagen...


...och som vi festade på:)

Imorgon planerar jag att ta det luugnt och bara sitta på soffan och handarbeta med sport på tvn:) Och självklart måste jag ju kolla hur årets adventskalender på tvn är...helt otroligt att det är den första december imorgon!!!

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!