Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 19 augusti 2015

Lugn onsdag

Jag skulle ha tvättat idag, men jag flyttade min tvätt-tid till imorgon istället. Lika bra var det, för jag sträckte någon muskel i ryggen någon gång på förmiddagen när jag var ute med hundarna och iväg till affären och det hade inte varit så bra att släpa tvätt på det.
Nu hoppas jag att det känns lite bättre efter en natts god sömn så att jag orkar med tvättning imorgon istället:)

Så det blev ytterligare en lugn dag i soffan då jag passade på att titta på EM i ridsport. Tyvärr gick det väl inte så där superbra för svenskarna idag, men vi får hoppas på bättre hoppning imorgon istället.

Jag har broderat lite mer på min gamla jultavla (som har legat i över tio år!) som jag grävde fram ur mina handarbetshögar häromdagen.


Jag har börjat brodera den blåa vinterhimlen, men den är riktigt tålamodsprövande och seg att tackla så vi får se hur det går med motivationen framöver...:)

Annie

4 kommentarer:

  1. Skönt att kunna ta en lugn dag när man känner att det behövs!!! Själv satt jag med som sekreterare i barn- och ungdomsnämnden igår och efter de politiska mötens är jag alltid helt slut!!!

    SvaraRadera
  2. Wow, det låter riktigt seriöst...:) Förstår att du är helt slut i hjärnan efter ett sådant arbetspass!

    SvaraRadera
  3. Hoppas att ryggen känns bättre! Söt jultavla.

    SvaraRadera
  4. Den ser ut att bli jättefin! Gillar de blågrå (?) nyanserna!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!