Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 17 augusti 2015

Filmdate med Hobbit!

Så var det återigen dags för en trevlig filmdate med bästa T! Vi dukade upp hembakad mjuk pepparkaka och speciella hembakta biskvier till T...


...tillsammans med goda blåbär och vindruvor. Vi tittade på andra delen av 'Hobbit - Smaugs ödemark' och hann också börja på den tredje Hobbit-filmen. Ser fram emot att se klart den filmen våran nästa filmdate eftersom jag bara har sett den en gång på bio. Annars så har jag sett Hobbit-filmerna säkert fem gånger och Sagan om ringen-filmerna minst tio gånger!

Jag hade med mig Kaxmörten till T den här gången, och han var så stolt och mallig att han fick följa med matte:) Självklart plockade T fram en egen filt åt lillprinsen så han kunde kurra ihop sig nedanför soffan där jag satt...


Annars kan man ju inte gå på filmdate om man är en liten Kaxmört!

Annie

2 kommentarer:

  1. Han ser ut att ha det jättemysigt där han ligger och myser i filten :) Och jag är säker på att ni hade mysigt med, du och T.

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!