Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

söndag 23 augusti 2015

Yiihaa!!!


Jag är SÅÅÅ GLAAAD att Usain Bolt vann 100 meter i VM idag!!!
Jag tror jag skrek mera - och Alfahanen skällde mera - än vad jag gjorde när svenskarna vann medaljer i VM i längdskidor i Falun!
Jag tycker det är sååå fel att en person som har varit dopad två gånger ska få fortsätta tävla! Jag kan acceptera att man får komma tillbaka efter EN dopningsfällning eftersom det KAN vara ett misstag - som det t ex var när Nicklas Bäckström inte fick spela OS-finalen i ishockey eftersom han hade tagit pollenallergitabletter efter läkarens godkännande. Men händer det flera gånger och med grov dopning, typ anabola steroider, då ska man stängas av från sport för gott tycker jag!

Så det kändes SÅ himla skönt att skönspringande Usain Bolt kunde sätta två-gånger-dopingfällde Justin Gatlin på plats och vinna guld återigen! Ibland är livet rättvist!

Go Bolt!

Annie

1 kommentar:

  1. Jag är ingen sportfåne direkt.. men sport ska vara sport. Det vill säga rent spel!!!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!