Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

fredag 7 augusti 2015

En till sötnos:)

Idag broderade jag ännu en liten figur..!.


Visst är den söt? Älskar den här serien av sötnosar (designad av Lucie Heaton) och tack och lov så har jag flera kvar att brodera:))

Imorgon ska Solstrålen och jag iväg på äventyr så ni kan se fram emot mycket bilder från en händelserik dag. En helt ny spännande utmaning för Solstrålen som riskerar att köra slut även på matte:))

Annie

2 kommentarer:

  1. Jag håller med.. den där serien är helt bedårande!!!! Sånt hade jag gärna prytt Alvas rum och saker med när hon var mindre! Brukar du sälja dina alster t ex på nätet?

    Men du.. nu blev jag ju supsernyfiken på vad det är för äventyr ni är ute på!! Längtar tills nästa blogginlägg kommer! :)

    SvaraRadera
  2. Nej, jag har aldrig sålt något utan broderar bara till mig själv eller som presenter att ge bort. Det tar en sådan tid att brodera att man skulle aldrig få tillbaka det riktiga värdet på det som man gör. Då ger jag hellre bort saker av kärlek och hoppas att det blir uppskattat av mottagaren:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!