Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 31 augusti 2015

Fullt ös...!

Oj, oj, oj...nu har det varit väldigt fullt upp i några dagar! Har jag inte passat hundar så har jag promenerat med hundar, klippt klor på hundar, eller bakat, eller städat, eller tvättat i tvättstugan, eller... Ja, ni förstår kanske vad jag menar:)

De senaste dagarna har jag inte hunnit handarbeta någonting, och det har väl varit tur att jag i alla fall har skrivit ett dagligt inlägg på den här bloggen för då har jag varit tvungen att sitta ner och koppla av en stund - även om hjärnan har jobbat:) Magen krånglar fortfarande så jag äter inte så mycket just nu - det har väl blivit en ofrivillig 5:2-period... Imorgon hoppas jag att jag i alla fall kan sätta mig ner ett tag och handarbeta. Alla mina väntande julklappsprojekt tittar anklagande på mig från sin hög på vardagsrumsbordet:))

Nu ska jag försöka läsa ikapp på några av mina favoritbloggar innan det är dags att städa av sängen, sätta på nya sängkläder, gå kvällspromenaden och sedan ÄNTLIGEN krypa ner i sängen...! Det skulle inte förvåna mig om jag sitter som en utslagen zombie i soffan imorgon...hahaha!

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!