Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

måndag 10 augusti 2015

Det är den tionde augusti och...

Min pappa som ung skäggig pappa:)

 Idag fyller min underbara pappa år!

Ju äldre jag blir, desto mer uppskattar jag den underbara barndom jag hade tillsammans med min syster och min pappa och mamma:) För mig är barndomen fylld av härliga minnen av bland annat familjestunder på båten som inkluderade åkturer i jollen, gäddfiske vid soluppgången, promenader i skärgården , åkturer för att hämta vatten i brunnen (ja det var andra tider när jag var ung...), spännande morgonturer för att vittja nät mm mm.

Även fast pappa jobbade mycket när jag växte upp, så hade han alltid tid för mig och min syster. På sommarhelgerna och semestern åkte vi alltid båt i skärgården, och även om jag som tonåring ibland tyckte det var tråkigt och enformigt så inser jag nu vilken underbar barndom det var och hur lyckligt lottad och tacksam jag är att ha sådana underbara barndomsminnen.

Numera är pappas hår lite gråare - och mitt också för den delen haha! - men min pappa är fortfarande lika viktig för mig nu som han var då. Att alltid veta att pappa finns där för mig vad som än händer, och att veta att han älskar mig för den jag är....
Ja, ord kan inte beskriva hur viktigt det är för mig och vilken trygghet det alltid har gett mig. Speciellt under de perioder i mitt liv då jag har mått riktigt dåligt och livet har varit tufft att leva.

Så därför vill jag bara tala om för dig, PAPPA, att jag är såå tacksam att du är min pappa, och jag är så tacksam för allt du har gjort för mig genom åren, och jag älskar dig JÄTTE JÄTTEMYCKET!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, PAPPA!

5 kommentarer:

 1. Jag instämmer i allting! Älskar dig Pappa!

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag är att du hade en så fin uppväxt! Har inte sådana barndomsminnen som du... Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ju äldre man blir så inser man att alla har inte haft det som jag och min syster och därför uppskattar jag det ännu mer. Men du ger i alla fall din dotter en underbar barndom att minnas:))

   Radera
 3. Tack för de fina varma orden! Jag försökte läsa upp det du skrivit för Monica men det gick inte alls bra, alla fina ord stockade sig i halsen..och ögonen sprutade tårar...
  I själva verket är det så det är jag som är glad och tacksam för att jag har två så underbara döttrar med tvåbenta och fyrbenta familjer..
  Tack!
  pappa

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!