Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

onsdag 12 augusti 2015

När man väntar på något gott...!

Idag har jag varit trött och sov ett par timmar på soffan på eftermiddagen. Jag har också broderat lite, gått några promenader med hundarna och bakat mjuk pepparkaka.
 
 
Som ni ser så är Blogger lite mer samarbetsvillig idag och har snällt laddat ner mina kort åt mig.
Därför passar jag på att visa bilderna på pälsklingarna som jag skulle ha visat er igår... 
 
 

 



 Åååhh, mitt hjärta smälter...!
 
Vilken tur jag har som får dela mitt liv med de här go'bitarna!!!
 
Annie

2 kommentarer:

  1. Åh, vilka härliga bilder på dina "sötnöss" :) Och mjuk pepparkaka... dreglar... en av få kakor som jag gillar!! Och då GILLAR jag den verkligen!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om du går in på min julblogg så kan du hitta receptet! Den blir riktigt god och håller bra i ett par, tre dagar- om den räcker så länge!!

      Radera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!