Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

tisdag 11 augusti 2015

Krångel...igen:(

Idag har jag tvättat och städat hemma och som vanligt blev jag jättetrött och somnade på soffan efteråt. Medan jag gick runt i lägenheten och sprang upp och ner till tvättstugan så var jag bara tvungen att ta lite kort på mina sötnosar som höll koll på vad jag gjorde...
...

...men tyvärr så krånglar Blogger igen och jag kan inte lägga upp korten på Solstrålen när han tittar på mig med sina mörka bruna ögon, eller på Alfahanen när han ligger och myser i soffan, eller på Kaxmörten när han sitter och tittar på mig med sina vackra ljusbruna ögon... Ja, det var fina stunder från min dag men tyvärr får ni föreställa er dem.

Nej, nu har jag suttit i en timme och försökt få det här att funka så det är dags att ge upp för i kväll - och hoppas att Blogger fungerar som vanligt igen imorgon!

Annie1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!