Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

tisdag 18 augusti 2015

Julmodell!

I natt blev det för lite sömn - antagligen pga julfilmer och sent broderande - så jag har inte gjort många knop idag.

Det har mest varit soffan med tv-program och enkla korsstygnsbroderier.
Jag och hundarna gick ner en sväng till hundgården på eftermiddagen där jag slängde ut lite leversnittar på gräsmattan åt hundarna. Medan de gick runt och sökte godisbitar, så roade jag mig med att julpimpa lite bilder på mobiltelefonen...Vad gör man inte för att hålla sig vaken?!!
 
Annie

4 kommentarer:

 1. Så sött :) Vad använder du för app??

  SvaraRadera
 2. Jag är inte så duktig på det där med appar - det är syrran som har fixat det åt mig. Men det står 'Xmas Booth' på telefonen om det hjälper?

  SvaraRadera
 3. Det låter som om det kan vara till hjälp :) Ska kolla.. kan ju vara kul.. fast jag väntar nog till första advent eller så :)

  SvaraRadera
 4. Den på kaxmörten var klockren!

  SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!