Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 13 augusti 2015

Filmdate och julälva:)

Idag var jag och Alfahanen iväg till Bästa T för en filmdate:) Jag såg som vanligt riktigt mycket fram emot det, speciellt eftersom det var någon månad sedan senast pga semestrar mm.

Jag hade med hembakade kanelbullar och mjuk pepparkaka, medan Bästa T stod för jordgubbar, blåbär och cheese dippers:

Vårat filmfika
 Sedan satte vi på Hobbit-filmerna  (hann med ettan och del av tvåan) på deras STORA tv och tog fram våra handarbeten (jag håller på med en virkad poncho åt Bästa T eftersom hennes syster lade beslag på den jag hade gjort åt Bästa T tidigare). Sedan njöt vi i lugn och ro av film, fika, handarbete och trevligt sällskap i flera timmar:)  Turligt nog är T ledig på måndag så vi behöver inte vänta så länge till nästa gång, men då tror jag att jag tar med mig Kaxmörten om inget oförutsett händer:)

På min julblogg (ja, jag har kommit igång med den; det är ju BARA fyra månader kvar till jul, ho ho ho!) så har jag berättat om att jag har börjat titta på lite julfilmer på kvällarna.Jag har samlat på mig en hel del julDVDs det senaste decenniet och så har jag en del filmer inspelade också. Det perfekta handarbetet till julfilmerna är förstås min julälva...


...vilket har gjort att jag har kommit en bra bit på vägen med det här broderiet:D
Det är fortfarande väldigt roligt att hålla på med, så jag är glad att jag ger mig själv de här stunderna att även sy något åt mig själv. Annars är det mest julklappsprojekt jag håller på med nuförtiden:)

Annie

2 kommentarer:

  1. Det låter som en helt perfekt dag!!!!!!

    Älvan blir bara vackrare och vackrare för varje gång...!!!

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja, våra 'filmdater' är heliga för både mig och T (och hundarna förstås!) Ibland behövs det inte så mycket för att livet ska vara ganska bra att leva:)

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!