Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 30 augusti 2015

Lördagsutflykter:)

Idag var jag, Alfahanen och Kaxmörten hos Bästa T för att hålla deras hund sällskap medan T med familj var på dop. Solstrålen var hos min syster och svåger och körde slut på dem:)

När dopet var slut gick vi över till syrran för att umgås med familjen. Min systerdotter fyller 13 år så hon fick ett paket från mig med lite skönhetsprodukter och en chokladkaka:) Det blev dessutom god middag och sedan en film. Vid det laget var mina hundar ganska trötta, men tyvärr kan det vara trångt i soffan hemma hos syrran med två vuxna, tre tonåringar och två hundar redan innan vi dyker upp, så man får vara lite kreativ med sina sovplatser om man är besökande hund...

Efter att ha farit runt och letat efter en bra plats så hoppade Solstrålen till slut upp på en
hög med kläder och filtar mm och lade sig till rätta...:)

Kaxmörten slog sig till ro på min lilla handarbetspåse nedanför
 fåtöljen jag satt i:)  


Den lilla Biabädden jag drog fram klämde Shiba ner sig i:)

2 kommentarer:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!