Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 14 augusti 2015

Ett julbroderi till...

Förutom julälvan så har jag en massa andra broderier på gång just nu som förhoppningsvis ska bli julklappar så småningom. Dessutom håller jag på att brodera en liten tomtetavla.


Den är mitt val för augusti månad i en korsstygnsgrupp på nätet där vi som är med broderar varsin juldekoration per månad enligt ett visst juligt tema. Augusti månads tema var jultomte/tomtemor så det här lilla motivet är perfekt:) Det är en amerikansk juldesign gjord av två damer som kallar sig The Praire Schooler. Tyvärr ska de gå i pension, men tack och lov finns många av deras mönster fortfarande tillgängliga. Det kan nog hända att jag broderar flera av deras designs:))

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!