Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 9 april 2020

Flitiga fingrar stillar orolig själ

Just nu handarbetar jag massor. Det är ett av de få sätten jag har att försöka hantera den här situationen vi befinner i oss i. Det är något väldigt tillfredställande att få skapa med händerna och förhoppningsvis, för en kort stund, bli lite nöjd med resultatet. Det ger en positiv känsla mitt i all oro och ger huvudet något att fokusera på som inte handlar om Viruset.


Jag har virkat en massa påskägg efter ett mönster (påskägg CAL) som @jenropa på Instagram delade med sig av.


Jag har broderat en liten hängande dekoration.


Och virkat större påskägg med hjälp av @jenropas fina mönster.


Jag har knåpat ihop några enkla påskkort som jag skickade till släktingar i Stockholm.


Just nu virkar jag regnbågar och har mina bomullsgarner utspridda i hela soffan🌈🌈🌈. Regnbågen har ju blivit en internationell symbol för framtidstro i flera länder under dessa jobbiga Corona-tider.
We are all in this together.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!