Välkommen in i Våran Lilla Vrå! Här bloggar jag - en tjej mitt i livet mitt i Sverige - och mina tre underbara hundar. Jag har haft det kämpigt i många år, men nu försöker jag finna lyckan i livet igen och det innebär ett liv fyllt av hundar, handarbete, sport och en bakad kaka då och då:) Hoppas du får det trevligt här hos oss!

lördag 20 april 2019

Påskafton


I år har jag inte påskpyntat hemma; det har varit så mycket annat att jag inte orkar tänka på att pynta. Jag har min nya påskduk på vardagsrumsbordet och köpte lite matchande tulpaner och det får räcka för i år.


Annars känner jag mig ganska trött, sliten och deppig just nu och är väldigt nöjd att bara vara hemma och vila på soffan.


Eftersom vädret har varit varmt och skönt har balkongdörren varit öppen så att hundarna kan vara på balkongen om de vill.


Som synes så njöt verkligen Alfahanen av att ligga ute på balkongen, trots att matte inte har orkat göra i ordning där än.


Ibland fick jag fint sällskap på soffan.

I natt spelar Washington igen men jag orkar inte vara uppe. Dessutom är jag riktigt orolig för hur det ska gå så jag ser till att förhoppningsvis få en god natts sömn innan jag tittar på den här ödesmättade matchen i morgon...

Annie

1 kommentar:

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!