Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

torsdag 4 april 2019

😩😩😩

Ja, den här veckan började så bra...men det är ju inte speciellt förvånande  att den känslan bara räckte i drygt tre dagar😔. Idag pajade nämligen min tv!!! Vilket är en ganska stor och krånglig grej i mitt liv... Dels på grund av ekonomin, dels på grund av all stress som det innebär vilket inkluderar hur viktig tvn är för mig för att jag ska må bra. Låter sorgligt men så är det.

Tidigare, för många år sedan, när jag råkade ut för detta så fick jag världens ångestattack och jag är ganska stolt över mig själv att jag har lyckats behålla fattningen den här gången. En ny tv är nu beställd på avbetalning - suck...- och medan jag väntar på den så har min rådiga syster hjälpt mig att få tillgång till de flesta vanliga tv-kanalerna på datorn. Dock kan jag ju inte spela in något (och då kan jag inte se alla mina favoritprogram) och det blir mycket krångligare med virkningen eftersom jag normalt sett använder datorn för mönsterläsning när jag virkar. Dessutom måste jag möblera om här hemma i min lilla vrå för att få in en ny tv...Och jag har ju SÅÅÅ mycket plats här hemma😩…

Men, som sagt, jämfört med Alfahanens hälsoläge och några andra saker som har hänt i våran familj den senaste tiden så är ju detta inte en fråga om liv och död och något som förhoppningsvis kommer att lösa sig redan nästa vecka. Så jag försöker att inte stressa upp mig för mycket...😨. Och är tacksam att Stanley Cup-slutspelet inte börjar förrän i mitten på nästa vecka då jag hoppas att min nya tv är på plats🤞.

Annie

1 kommentar:

  1. Nej, vad tråkigt. Jag avskyr när saker som man bara vill ska funka går sönder. Hoppas det blir bra med nya TV:n!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!