Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

fredag 12 april 2019

En underbar tur till hundgården...och två mål av Bäckis!

Idag sken solen och det var faktiskt några plusgrader varmt igen, så jag bestämde mig för att ta med alla hundarna till hundgården. Jag vill gärna att mina hundar ska få chansen att vara utomhus utan koppel ibland och få gå/springa runt själva och bara vara hundar och göra vad hundar gör. Eftersom Alfahanen inte orkar gå så långt så var det länge sedan han var med till hundgården, men idag hade vi tid så vi tog det lugn och gick dit i hans takt. 


Åh vad han tyckte det var roligt! Han älskade att gå runt och nosa på allt som hade hänt i hundgården sedan han var där senast.


Även Kaxmörten och Solstrålen var glada att vara i hundgården.Då och då kom de (halv)springande/travande till mig för att få lite godis.


Numera har Alfahanen blivit ganska bortskämd med godbitar så han kom till mig en hel del för att få sin beskärda del.


Ge mig godis matte!


Ibland satt han bara stilla och vilade och njöt av att vara ute.


Mitt älskade gäng!


Även om kroppen har blivit gammal och synen lite sämre så älskar han fortfarande sina lerpölar!


Det var verkligen underbart att se honom i hundgården. Han var in sin egna lilla värld och lallade runt och luktade och nosade och ibland lade han sig för att vila. Jag satt på bänken och tittade på honom och blev alldeles varm i hjärtat och så glad och full av kärlek för denna underbara varelse som har stått vid min sida de senaste 12 åren i vått och torrt.

Jag var lite orolig att han skulle ha det jobbigt på hemvägen men som tur var hittade han lite snö att rulla på.


Sedan gick vi sakta hemåt i hans takt. Tack och lov verkade han inte alltför trött när vi kom hem trots att vi var ute i över en timme.

Jag förstår att ni har undrat sedan det förra inlägget...så jag måste berätta att jag lyckades hålla mig vaken den första perioden i Washington Capitals match. Och jag belönades med TVÅ tjusiga mål från Nicklas Bäckström och när perioden var slut så ledde Capitals med 3-0 mot Carolina!

Det här vill jag se mycket av framöver! Bäckström firar sitt första mål i årets play-off.

Idag tittade jag vidare på matchen och de vann matchen med 4-2 till slut. Så skönt och en bra start. Bäckström blev intervjuad efter matchen vilket jag var glad för!Annie

1 kommentar:

  1. Vilken härlig utflykt till hundgården ni verkar ha haft!

    SvaraRadera

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!