Vad kul att du har hittat hit till Våran Lilla Vrå! Jag som bloggar här är en tjej mitt i livet mitt i Sverige som delar mitt liv med den busiga beaglen Solstrålen och den lilla men tuffa chihuahua/tax/beagle-blandningen Kaxmörten. I regnbågslandet springer också min älskade beskyddare Tyson som tyvärr lämnade oss i maj 2019.
Jag är långtidssjukskriven och har haft det kämpigt i många år, men försöker nu finna någon form av lycka och glädje i livet igen med hjälp av bland annat mina älskade hundar, mina många handarbeten och mitt fanatiska sportintresse. Välkommen att dela vardagen med oss!

söndag 17 juni 2018

Tidigt födelsedagsfirande

Idag firade jag 'officiellt' min födelsedag med min närmaste familj, fast jag fyller år på onsdag. Det var det gamla vanliga gänget; jag, mamma, syrrans familj och alla fem hundarna. Syrran ska opereras i veckan och svågern jobbar under veckan så det passade bättre nu på helgen. Jag hade även bjudit in pappa och hans fru och svågerns föräldrar, men de fick förhinder. Jag hade gjort i ordning en blandad kompott av fika med mördegsinbakad mjölkchoklad, non stop kakor, kladdkakemuffins, maränger, jordgubbar, vispad grädde och chokladsås, så alla fick ta de det ville ha.

Jag fick ett presentkort på Willys av mamma och av syrrans familj fick jag en filt och en solcellslykta till min balkong, samt en yogamatta som jag kommer att använda när jag tränar framför tvn. Det blev inte några kort tagna under dagen, förutom på min systerson och Shiba som låg i min säng en stund och myste...


Nu ska jag gå och lägga mig i tid eftersom Sverige går in i VM-turneringen i morgon mitt på dagen och jag måste hinna med att ta ut hundarna mm innan uppsnacket börjar.

Annie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag och hundarna blir jätteglada om du lämnar en kommentar! Kram!